Barcelona

Turull assegura que el govern liderarà el 9-N i n'assumirà totes les responsabilitats

El portaveu de CiU al Parlament diu que el govern assumirà totes les responsabilitats i nega que el Pacte Nacional pel Dret a Decidir es posi al capdavant de l'organització del 9-N

RedaccióActualitzat

Poc abans de la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ja ha expressat el compromís del govern de liderar el 9-N. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Turull ha assegurat que el govern assumirà totes les responsabilitats i ha negat que el Pacte pel Dret a Decidir es posi al capdavant de l'organització del 9-N.

Turull, a més, ha tret importància a les possibles denúncies d'alguns partits i organitzacions contra el procés de participació de diumenge i els ha emmarcat en el discurs de la por.

Pel que fa als pressupostos per al 2015, el portaveu de CiU ha negat cap negociació amb el PSC i ha destacat que la voluntat del govern és esgotar la negociació amb ERC. Turull ha afegit que la determinació del govern és portar els pressupostos al Parlament i que s'aprovin.

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, assegurava aquest dijous que el govern espanyol no recorrerà a la justícia si la Generalitat no promou actuacions en el desenvolupament de la consulta de diumenge que ve.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut