Meryl Streep va imitar Donald Trump a l'octubre en suport de Hillary Clinton
Meryl Streep va imitar Donald Trump a l'octubre en suport de Hillary Clinton
Washington

Trump respon a Meryl Streep i la titlla de serventa de Hillary Clinton

La resposta de Trump, com sempre via Twitter

Actualitzat

El president electe dels Estats Units, Donald Trump, ha respost aquest matí a l'actriu Meryl Streep, que, sense anomenar-lo en cap moment, l'ha acusat de fer servir la seva posició per intimidar i també d'incitar a la falta de respecte i a la violència. Ho ha fet a la gala dels Globus d'Or, i Trump, per la seva banda, ha respost, com sempre, via Twitter.

Amb una sèrie de piulades, ha assegurat que ell no es va burlar del periodista, sinó que el va acusar d'haver negat uns fets de 16 anys abans per fer-lo quedar malament.

També ha aprofitat per criticar Streep, dient que és "una de les actrius més sobrevalorades de Hollywood", i l'ha qualificada de serventa de Hillary Clinton:

Una història del 2015... i del 2001

L'episodi denunciat per Meryl Streep és el següent: en un acte de campanya el novembre del 2015, quan Trump encara era un aspirant més a ser el candidat republicà, va criticar el periodista de "The New York Times" Serge Kovaleski per haver escrit en una crònica de l'any 2001 que molts àrabs de Nova Jersey van celebrar la caiguda de les Torres Bessones i, anys després, negar que ho hagués explicat.

Trump va dir que basava les seves afirmacions sobre aquestes celebracions en la crònica de Kovalski, i es va queixar que aquest hagués posat en dubte que hagués explicat això. I ho va fer escarnint-lo, movent els braços com Kovaleski, que té artrogriposi, una síndrome congènita que afecta la mobilitat:

Meryl Streep es va significar contra Donald Trump durant la campanya de les eleccions presidencials, quan el va imitar per donar suport a  Hillary Clinton.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut