El primer tuit de la Casa Blanca en castellà amb Trump com a president
El primer tuit de la Casa Blanca en castellà amb Trump com a president
Washington

Trump reactiva el Twitter de la Casa Blanca en castellà

El compte torna a piular després d'estar inoperatiu de fa dies i de la retirada de la pàgina web del govern nord-americà en castellà

RedaccióActualitzat

Marxa enrere de Donald Trump en el Twitter de la Casa Blanca en castellà. El compte @LaCasaBlanca ha tornat a piular aquest dimecres després d'estar inoperatiu des del 13 de gener. Una de les primeres coses que va fer després de prendre possessió del càrrec, encara no fa quinze dies, va ser suprimir la pàgina web de la Casa Blanca en castellà i ordenar fer el mateix amb el perfil de Twitter.

Ara, però, l'administració Trump ha reactivat el compte de la xarxa de l'ocellet, que té més de 120.000 seguidors, i aviat recuperarà la pàgina web, segons una font de la residència presidencial.

El primer tuit, en què s'han oblidat d'un signe d'admiració, dona la benvinguda als seguidors.

 

El compte ja ha informat del nomenament del jutge Neil Gorsuch com a nou membre del Tribunal Suprem.

 

Als Estats Units hi ha més de 50 milions de persones que parlen castellà. A més de restar-li presència a la web, els hispans tampoc tenen representació al gabinet del magnat republicà, per primera vegada en gairebé 30 anys.

Com ja va passar amb els perfils @POTUS i @FLOTUS, que es van trapassar de Barack Obama a Donald Trump -amb alguns entrebancs-, els tuits en castellà de l'era Obama han quedat arxivats a @LaCasaBlanca44, en referència al fet que ha estat el 44è president dels EUA.

Anar al contingut