Washington

Trump té un botó d'emergència vermell a l'escriptori per demanar refresc de cola

A l'escriptori Resolute sobre el qual s'han firmat decrets que han fet canviar el món, Trump s'hi ha instal·lat un botó vermell per demanar la seva beguda favorita

Actualitzat

Quan fa 100 dies que ocupa la Casa Blanca, Donald Trump ha confessat que troba a faltar moltes de les coses de la seva vida d'abans de ser president dels Estats Units i que no esperava trobar-se amb tanta feina.

Però un dels plaers a què Trump no vol renunciar de cap manera és als seus menjars i begudes preferits. I ocupar el Despatx Oval té també els seus avantatges: els seus desitjos són una realitat només tocant un botó.

Segons explica la corresponsal a la Casa Blanca per Associated Press, Julie Pace, el president dels EUA s'ha fet instal·lar un botó vermell a l'escriptori Resolute que fan servir tots els presidents dels EUA des del 1880. Un botó que serveix perquè un majordom li porti a corre-cuita una Coca-Cola. La seva beguda favorita amb només un cop de dit.

 

 

La periodista suggereix que Donald Trump, un home acostumat a viure envoltat de luxe i personal de servei des de fa dècades, s'ha acostumat de pressa a manar a la Casa Blanca. Recorda el seu passat de multimilionari amb tocs extravagants i assegura que demostra un sentit pràctic en instal·lar un botó vermell molt al seu abast per fer-se portar una Coca-Cola sempre que té set.

Donald Trump sembla tenir una relació d'amor-odi amb la coneguda marca de cola. Fa uns anys va dir a Twitter que "mai havia vist una persona prima beure Coca-Cola light" i, en una altra ocasió, va referir-se als productes de cola com a "porqueria".

Però durant tota la campanya electoral i des que ocupa la Casa Blanca, Trump no ha volgut renunciar a permetre's algun dinar en establiments de menjar ràpid. Un costum que, segur, no agrada a la dona del seu antecessor al càrrec, Michelle Obama, una abanderada del menjar sa.

 

 

Anar al contingut