Trump paga una indemnització de 25 milions per evitar anar a judici

La denúncia la van presentar uns estudiants matriculats en una universitat del magnat que no tenia llicència

RedaccióActualitzat

El president electe dels Estats Units, Donald Trump, pagarà 25 milions de dòlars per evitar anar a judici per la demanda que li van posar tres estudiants de la seva universitat.

Després d'anys de litigi i de polèmiques acusacions creuades, Trump ha acceptat un acord per no haver de seure davant del jutge. La Universitat Trump només va funcionar cinc anys i mai va tenir la llicència necessària. Els estudiants el van acusar de frau, perquè els havien promès una formació d'alt nivell amb professors qualificats i contactes en el sector immobiliari que mai van arribar. L'advocat dels estudiants, Jason Forge, ha valorat positivament l'acord.

Penso que tots els estudiants estan satisfets amb aquest acord i estem molt esperançats que estaran encantats amb el fet de rebre milers i milers de dòlars.

En canvi, l'advocat de Trump, Daniel Petrocelli, argumenta que el president electe ha cedit per poder concentrar els seus esforços en la futura presidència dels Estats Units.

Trump tenia sentiments molt forts respecte a aquest cas, però estava disposat a deixar de banda els seus interessos i creences personals per centrar-se en els reptes que té aquest país i dedicar la seva energia, el seu talent i el seu entusiasme a lluitar, a lluitar per tots els americans.

Amb aquests 25 milions es retornaran les despeses de la matrícula a 6.000 estudiants.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut