Trump ha parlat de si acceptarà els resultats en un acte a Delaware, Ohio (Reuters)
Trump ha parlat de si acceptarà els resultats en un acte a Delaware, Ohio (Reuters)
Delaware

Trump: "Acceptaré totalment el resultat de les eleccions si guanyo"

L'aspirant republicà a la Casa Blanca diu que acatarà el veredicte electoral si guanya o el resultat és "clar", però es reserva el dret de recorre'l si el veu "qüestionable"

RedaccióActualitzat

Donald Trump ha fet un gir més en les declaracions sobre si acceptarà o no el resultat de les eleccions presidencials nord-americanes del 8 de novembre. Després que, en el tercer debat televisat entre candidats, l'aspirant republicà a la Casa Blanca no s'ha compromès a acceptar els resultats, ara Trump ha matisat que acatarà el veredicte de les urnes si guanya:

"Acceptaré totalment els resultats d'aquests eleccions grans i històriques si guanyo."

En el mateix acte de campanya a Delaware, Trump ha afegit al cap d'uns minuts que acceptarà un resultat "clar", però ha afegit que es reserva el dret d'emprendre accions legals "en cas d'un resultat qüestionable".

D'aquesta manera ha continuat posant en dubte la legitimitat dels comicis, un fet que no ha agradat tampoc entre les files republicanes.

Una altra dona l'acusa d'assetjament sexual

Trump continua anant per darrere de Hillary Clinton a les enquestes, sobretot des del degoteig d'escàndols pels seus comentaris sobre les dones i per les denúncies d'abusos de diverses dones. L'última, aquest mateix dijous, ha estat Karena Virginia, una professora de ioga que l'ha acusat d'haver-la assetjat el 1998, durant un torneig de tenis a Nova York.

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut