"Truman" seleccionada en la 35a edició de l'Istanbul Film Festival

L'últim llargmetratge de Cesc Gay, a Turquia

"Truman", l'últim llargmetratge de Cesc Gay, formarà part de l'Istanbul Film Festival, que es farà del 7 al 17 d'abril. El llargmetratge s'ha programat en la secció Akbank Galas, una de les seccions més visitades del festival. Aquesta secció acull pel·lícules d'èxit de taquilla estrenades recentment a Turquia que reuneixen directors i actors de renom. La pel·lícula ens presenta Julián (Ricardo Darín), que rep la visita inesperada del seu amic Tomás (Javier Cámara), que viu al Canadà. Els dos amics, juntament amb Truman, el seu gos fidel, compartiran, al llarg de quatre intensos dies, moments emotius i sorprenents provocats per la difícil situació que travessa Julián.

"Truman"  ha estat sens dubte una de les pel·lícules de més èxit d'aquest any. Des del gener, ha acumulat cinc premis Goya, dos premis Feroz, sis premis Gaudí, dos premis Forqué i cinc medalles CEC. I al Festival de Sant Sebastià del 2015, els dos actors van guanyar ex aequo la Concha de Plata a millor actor i el llargmetratge, el Premi Feroz Zinemaldia, a millor pel·lícula de la secció oficial a concurs del festival. És una producció de Marta Esteban per a Imposible Films i Trumanfilm AIE i Diego Dubcovsky per a BD Cine amb la coproducció de K&S Films i Telefé i la participació de TVC, TVE i Movistar+/Telefónica Studios.
                                              
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Cesc Gay
Guió: Tomàs Aragay i Cesc Gay
Producció: Marta Esteban i Diego Dubcovsky
Coproducció: Daniel Burman, Hugo Sigman, Alejandro Gorodish, Matías Mosteirín i Axel Kuschevatzy
Intèrprets: Ricardo Darín (Julián), Javier Cámara (Tomás), Dolores Fonzi (Paula), Troilo (Truman), Eduard Fernández (Luis), Àlex Brendemühl (veterinari) Pedro Casablanc (metge), José Luis Gómez (productor), Javier Gutiérrez (assessor funerària), Elvira Mínguez (Gloria), Oriol Pla (Nico), Nathalie Poza (dona 2), Àgata Roca (dona 1), Susi Sánchez (dona adopció), Francesc Orella (actor restaurant), Silvia Abascal (Mónica) i Kika Miró (actriu de companyia)
Direcció de fotografia: Andreu Rebés (AEC)
Música: Nico Cota i Toti Soler
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut