"Truman", estrena mundial al TIFF 40

L'últim llargmetratge de Cesc Gay, "Truman", s'estrenarà al Toronto International Film Festival

La 40a edició del Toronto International Film Festival ha seleccionat el film de Cesc Gay "Truman" en la seva secció de "Contemporary world". Serà la primera vegada que aquest film es projecta arreu del món.

La pel·lícula protagonitzada per Ricardo Darín i Javier Cámara, també competirà en la secció oficial del Festival de Sant Sebastià. Dolores Fonzi, Eduard Fernández, Elvira Mínguez, José Luis Gómez, Javier Gutiérrez, entre d'altres, completen el repartiment d'aquesta història distesa, delicada i honesta amb tocs d'humor que se centra en el coratge i l'acceptació de la mort en primera persona. El llargmetratge està previst que s'estreni als cinemes el 30 d'octubre.
 
És una producció d'Imposible Films (Espanya), Trumanfilm AIE (Espanya) i BD Cine (Argentina) amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE i Movistar +.

Sinopsi:
Julián rep la visita inesperada del seu amic Tomás, que viu al Canadà. Els dos amics juntament amb Truman, el seu gos fidel, compartiran, al llarg de quatre intensos dies, moments emotius i sorprenents provocats per la difícil situació que travessa Julián.
 
Fitxa tècnica i artística:
 

Director: Cesc Gay
Guió: Cesc Gay i Tomàs Aragay
Producció executiva: Marta Esteban i Diego Dubcovsky
Producció: Daniel Burman, Hugo Sigman, Alejandro Gorodish, Matías Mosteirín, Axel Kuschevatzky
Intèrprets: Ricardo Darín (Julián), Javier Cámara (Tomás), Dolores Fonzi (Paula), Troilo (Truman), Eduard Fernández (Luis), Àlex Brendemülh (veterinari), Pedro Casablanc (metge) José Luis Gómez (productor), Javier Gutiérrez (assessor funerària), Elvira Mínguez (Gloria), Oriol Pla (Nico), Nathalie Poza (dona 1), Àgata Roca (dona 2), Susi Sánchez (dona adopció),  Francesc Orella (actor restaurant), Ana Gracia (actriu restaurant), Silvia Abascal (Mónica) i Kira Miró (actriu companyia)
Direcció de fotografia: Andreu Rebés (AEC)
Música: Nico Cota i Toti Soler
Anar al contingut