Barcelona

Truck Park Montseny, la primera àrea de servei per a transportistes

El Truck Park Montseny és la primera àrea de servei reservada a l'aparcament de vehicles pesants d'Espanya. Aquest aparcament especialitzat disposa de 122 places, i està previst obrir-ne un altre a la Porta de Barcelona.

Actualitzat
Abertis Autopistes i Àrees inaugura la primera àrea de servei d'Espanya especialitzada en vehicles pesants i destinada al servei per a transportistes. Aquesta àrea se situa a l'AP-7 al Montseny en sentit Barcelona.

Aquest nou model de servei, denominat, Truck Park, disposa de 122 places d'aparcament de vehicles de fins a 24 metres de longitud i places especials per a camions frigorífics. 

El director general d'Abertis, Josep Lluís Giménez, afirma que els nous aparcaments "compten amb serveis especials per cobrir les necessitats dels transportistes". N'ha destacat la "seguretat activa" les 24 hores del dia tant per a mercaderies com per a clients, mitjançant unes tanques de 3,5 metres i sensors de vibració que s'instal·laran en tot el perímetre; a més, i hi haurà un control individualitzat dels accessos per a vianants i per a vehicles. 

El director general ha especificat que el preu d'aquest servei serà ajustat, a més, "la primera hora d'estada serà gratuïta". Concretament, el preu d'una nit (entre 9 i 12 hores) és de 16 euros; d'un dia sencer, 28, i de dos dies, 38. Pel que fa al restaurant, el menú diari és de 8,6 euros i amb l'esmorzar, de 12,95.

Truck Park sorgeix com a resposta a les peticions de nombrosos transportistes que reclamen un servei més exclusiu. Els equipaments compten amb una zona Wi-Fi, serveis amb banys i dutxes, bugaderia, sales de descans i cafeteria.

Al mes de juliol, està previst obrir una segona àrea a la Porta de Barcelona, a l'entrada de la ciutat, amb 56 places, i, el 2012, dues més a prop de Sagunt (València) i la Jonquera (Girona).


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut