Calp

Troben una dona morta per arma blanca i el seu company penjat a Calp

Segons la Guàrdia Civil, la dona presentava ferides d'arma blanca i ha estat trobada embolicada amb una catifa. La policia ha trobat el company penjat a casa seva. De moment, no poden confirmar que es tracti d'un nou episodi de violència masclista.

RedaccióActualitzat
Una dona de 35 anys i el seu company sentimental, de 44, han estat trobats morts de matinada, cadascú a casa seva, a Calp, al País Valencià. Segons la Guàrdia Civil, la dona presentava ferides d'arma blanca i ha estat trobada embolicada amb una catifa mentre que el seu company l'han trobat penjat a casa seva.

La víctima era dona de fer feines en una casa de Calp. En veure que no havia anat a treballar ni contestava el telèfon, els propietaris van avisar la policia. Els agents es va desplaçar fins al pis de la víctima, que no contestava al timbre, però en canvi se sentia que la televisió estava encesa. Van forçar la porta i, un cop dins, van trobar la víctima embolicada amb la catifa.

Després d'una primera investigació, la Guàrdia Civil ha sabut que la víctima tenia una relació sentimental. Quan han anat al seu pis, en una urbanització de la població, per parlar-hi, han trobat l'home penjat.

La investigació, que encara continua oberta, apunta a un suïcidi de l'home i de moment no poden confirmar que es tracti d'un nou episodi de violència masclista.


Anar al contingut