Pla obert d'un mosso d'esquadra al costat del vehicle funerari, sortint de la finca de Tarragona on s'ha produït l'homicidi. Ima…
Pla obert d'un mosso d'esquadra al costat del vehicle funerari, sortint de la finca de Tarragona on s'ha produït l'homicidi. Imatge del 28 d'abril del 2016. (Horitzontal)

Troben una dona morta amb signes de violència al replà de l'escala de l'edifici on vivia a Tarragona

ACN Tarragona.-Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona amb signes de violència trobada al replà de l'escala d'un edifici del carrer Fra Antoni Cardona i Grau de Tarragona. Segons han confirmat fonts pròximes a la investigació a l'ACN, es tractaria d'un homicidi. La Policia ha rebut l'avís cap a les quatre de la tarda després que els veïns hagin alertat que hi havia una persona morta a l'escala. La dona, de nacionalitat espanyola, tenia 54 anys i vivia al bloc on han passat els fets. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha suspès el ple de l'Ajuntament que s'estava celebrant aquest dijous de la tarda en conèixer-se els fets. El jutjat de guàrdia que s'ha fet càrrec del cas ha decretat el secret d'actuacions.

Els fets s'han produït al bloc 7B d'una finca del carrer Fra Antoni Cardona i Grau de Tarragona. Segons han apuntat fonts pròximes al cas, la hipòtesi amb què es treballa és la d'un robatori violent. Per la seva banda, alguns veïns han apuntat que la dona tornava del banc i que l'agressor l'hauria seguit fins al seu domicili. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona s'ha fet càrrec del cas, que es troba sota secret de sumari. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que quan han tingut coneixement de la mort d'una dona, amb violència, han decidit suspendre el plenari que s'estava celebrant aquest dijous a la tarda al consistori. "Davant d'aquesta circumstància enteníem que seria irrespectuós i no sensible continuar amb el debat polític mentre ha mort una veïna del municipi per violència", ha manifestat. El batlle ha explicat que semblaria que hauria estat un homicidi amb violència "per cop" i que la policia està escorcollant les zones pròximes perquè tindrien una descripció del possible autor dels fets. L'Ajuntament de Tarragona ha convocat un minut de silenci per aquest divendres a la una del migdia a les portes de l'Ajuntament en senyal de dol per l'homicidi.

Anar al contingut