Estats Units

Troben una dona i quatre nens morts en una casa de l'estat d'Iowa

Una dona i els seus quatre fills han estat trobats morts a la seva casa de l'estat nord-americà d'Iowa. El marit i pare de les víctimes ha desaparegut i el seu cotxe s'ha localitzat cremat a prop del lloc dels fets. L'home se'l va acusar el mes passat de malversació de fons i blanqueig de diners d'una entitat bancària de la qual era vicepresident.

Actualitzat
Una dona i quatre nens han estat trobats morts en una casa d'Iowa després que una trucada alertés els agents de la policia. El marit i pare de les víctimes, Steven Sueppel, identificat com el vicepresident de l'empresa Hills Bank & Trust, està desaparegut. Mitja hora després de trobar els cadàvers, la policia ha trobat el cotxe de Sueppel en flames prop de la casa on han tingut lloc els fets, cosa que posa en dubte si Sueppel té relació amb el que ha succeït.

Sueppel va ser acusat el mes passat de malversació de fons i rentat de diners quan les autoritats van anunciar que uns 560.000 dòlars van desaparèixer de l'entitat bancària de la qual era vicepresident. Agents de policia han informat que Sueppel es va declarar no culpable, però ara l'acusat ha admès haver robat part dels diners desapareguts del banc per poder pagar-se l'hàbit a la droga. Està previst que Sueppel faci el judici sobre els càrrecs de què se li acusen a l'abril.
Anar al contingut