El cotxe va caure divendres per un barranc de difícil accés al Bruc (Font: Google Maps)
El cotxe va caure divendres per un barranc al Bruc (Font: Google Maps)
El Bruc

Troben un nen amb vida i la seva mare morta en un cotxe que va caure per un barranc al Bruc

Els equips de rescat de Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dissabte al matí amb vida un menor d'edat i el cadàver de la seva mare d'un vehicle que divendres va caure per un barranc a la carretera BP-1101, al terme municipal del Bruc (Anoia).

RedaccióActualitzat
Cap a les onze de la nit de divendres, els familiars van alertar els Mossos d'Esquadra que la dona encara no havia tornat a casa i tot seguit es va iniciar la recerca. Cap a les 9 del matí de dissabte, un cotxe ha estat localitzat al fons d'un barranc de difícil accés, a la falda de la muntanya de Montserrat. El nen, de 4 anys, tenia un tall a la barbeta però estava en bones condicions després d'haver passat la nit amb temperatures sota zero.

El barranc on ha estat trobat el cotxe té uns deu metres de profunditat i atesa la dificultat per accedir-hi, els Mossos d'Esquadra han hagut de recórrer al Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers que, amb un helicòpter i sis homes, han pogut treballar-hi.

Els equips de rescat, en què també han participat 12 dotacions dels Mossos i dues ambulàncies, han trobat el cadàver de la mare, i el nen només amb unes esgarrinxades. El menor ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu per fer-li un reconeixement mèdic, després que ha passat dins del cotxe una de les nits més fredes d'aquest hivern, amb temperatures sota zero a la zona de l'accident, i per curar-li les petites ferides que presentava.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per descobrir les causes que van fer sortir el cotxe de la via.

Anar al contingut