Trobat un home mort a la riera del Palau, a Rubí, després de l'episodi de pluja

Els bombers han fet més de 300 sortides per inundacions de baixos i carrers i arbres caiguts

RedaccióActualitzat

Un fort aiguat d'estiu ha estat el protagonista d'aquest divendres a la tarda. La pluja ha escombrat amb força el litoral i la Catalunya central i ha causat un mort a Rubí.

Els Mossos investiguen l'aparició d'un cos sense vida a la riera del Palau a Rubí, al Vallès Occidental, una de les zones més afectades per la pluja. Es tracta d'un home de 43 anys que va ser arrossegat amb el seu vehicle
 

 

L'alerta l'ha donat una persona que ha avisat els serveis d'emergències perquè li semblava haver vist com la riera arrossegava un vehicle a la carretera de Rubí, sota el pont de l'autopista. Tot i que no n'estava del tot segur, bombers i mossos han començat la recerca.

Cap a dos quarts de nou de la nit, els Mossos han trobat part d'un vehicle a la riera, ja al terme de Rubí, i un tros més avall, el cos de l'home.

El cos estava en una zona de difícil accés, fora del cotxe, i els bombers han hagut d'activar els efectius del Grup d'Actuacions Especials (Grae) i dels subaquàtics per rescatar-lo.

 

Tarda de ruixats intensos

Els aiguats han provocat caigudes d'arbres i problemes de mobilitat.

Els aiguats que han escombrat Catalunya han obligat els bombers a fer més de 300 sortides per inundacions de baixos i carrers i arbres caiguts. El Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Barcelonès han estat les comarques on la pluja ha causat més problemes.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut