El cotxe amb el cos calcinat s'ha trobat en una pista forestal que dona accés al pantà (ACN)
Castellet i la Gornal

Troben un cadàver calcinat dins un cotxe al pantà de Foix

El vehicle l'han trobat completament calcinat en una pista forestal que dona accés al pantà

RedaccióActualitzat

Els Mossos investiguen l'aparició de les restes òssies d'un cos a l'interior del maleter d'un vehicle en una pista forestal que dona accés al pantà de Foix, al terme municipal de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès.

La policia catalana va rebre aquest dijous a la tarda l'avís que hi havia un cotxe cremat prop de l'embassament. Va ser un excursionista qui va trobar el cotxe en flames i va donar l'avís. En arribar al lloc, els agents van apagar el foc amb els seus extintors i, en inspeccionar el vehicle, van veure que també hi havia les restes d'un cos humà calcinat al maleter.

Segons fonts policials, les restes estàn completament calcinades i ha estat impossible identificar la víctima. En les pròximes hores, està previst que se li practiqui l'autòpsia per obtenir més elements per a la investigació.

El vehicle també ha quedat completament cremat i no es pot reconèixer la matrícula, però s'ha pogut recuperar el número de bastidor. És una prova important que servirà per saber qui és el propietari del vehicle.

De moment, els Mossos mantenen totes les hipòtesis obertes. La investigació l'ha assumit l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d'Esquadra.

 

 

Anar al contingut