Els Mossos d'Esquadra detenen dos presumptes implicats pels robatoris realitzats en cotxes aparcats a la platja.
Els Mossos d'Esquadra detenen dos presumptes implicats pels robatoris realitzats en cotxes aparcats a la platja.
Salou

Troben sa i estalvi l'home desaparegut a la platja de la Pineda, a Vila-seca

Agents de la policia local de Salou han trobat l'home de 54 anys que havia desaparegut feia tres dies a la platja de Vila-seca. Els agents l'han trobat sa i estalvi aquest diumenge cap a dos quarts d'onze de la nit, i l'han traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on han certificat que l'home està bé de salut i no té signes d'hipotèrmia, tal com havia apuntat la policia en un primer moment. La policia li prendrà declaració per saber exactament què ha passat, ateses les relatives bones condicions en què l'han trobat després de tres dies, que no es corresponen a un naufragi de tantes hores.

Actualitzat
L'home havia desaparegut divendres a la tarda a la platja de la Pineda, al terme municipal de Vila-seca, i l'han trobat a la platja de Llevant de Salou. Abans, a la punta del Racó, al límit amb el cap de Salou, s'havia trobat el patí amb la cartera amb una fotocòpia del DNI del desaparegut, que va trucar al 112 demanant ajuda.

L'home va aparèixer 54 hores després a la platja de la Pineda, a unes tres milles de distància situades a contracorrent del lloc on van trobar el patí. Tot plegat fa que algunes peces no encaixin i això ha portat la policia a obrir la investigació.

Es tracta d'un empresari i directiu d'un grup hoteler, Carlos Orihuela, de 50 anys i que viu a Barcelona. Mentre ha estat desaparegut, diverses unitats de Salvament Marítim i dels Bombers de la Generalitat han pentinat la zona pròxima al punt en què va desaparèixer.

Anar al contingut