El nen japonès de set anys desaparegut durant sis dies
El nen japonès de set anys desaparegut durant sis dies
El Japó

Troben sa i estalvi el nen japonès de 7 anys que els pares van abandonar en un bosc com a càstig

Els pares van voler escarmentar el menor perquè havia estat tirant pedres als cotxes i a la gent

RedaccióActualitzat

El nen japonès de set anys que havia desaparegut fa sis dies, després que els seus pares el van abandonar com a càstig, ha aparegut finalment sa i estalvi. L'han localitzat uns soldats en unes instal·lacions militars a set quilòmetres d'on els pares el van abandonar, a la muntanya Komagatake, a l'illa japonesa de Hokkaido, un indret ple d'óssos, i on a la nit fa molt de fred.

Yamato Tanooka va dormir en un matalàs que va trobar. El soldat que el va localitzar ha dit que tenia molta gana. L'han traslladat en helicòpter a un hospital, on els metges han observat que el nen estava bé i que només tenia una lleugera hipotèrmia i estava una mica deshidratat.

Més de 200 efectius han participat en la recerca. Els pares, que en un primer moment havien dit que el nen s'havia perdut, després van admetre que el van castigar i van obligar el nen a baixar del cotxe en què viatjava la família perquè s'havia portat malament durant tot el dia: havia estat llançant pedres als cotxes i a la gent. Van voler escarmentar-lo, però quan van tornar al lloc on l'havien deixat, uns minuts després, ja no el van trobar.

A la porta de l'hospital, el pare, però, ha admès l'error.

Tot i el final feliç, a les xarxes socials s'ha criticat amb duresa els pares, que probablement seran imputats per l'abandonament del seu fill.

Anar al contingut