Imatge de com ha quedat la casa de Collbató després de l'explosió (Josep Maria Porta)
Imatge de com ha quedat la casa de Collbató després de l'explosió (Josep Maria Porta)
Collbató

Troben restes humanes sota la runa de la casa de Collbató

Els Mossos segueixen buscant el propietari de la casa

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han trobat restes humanes a la casa de Collbató que va explotar la setmana passada. Les restes es van trobar aquest dilluns i ara s'ha confirmat que corresponen a una persona, tot i que en un primer moment es va descartar que hi hagués cap víctima sota les runes.

La policia segueix buscant el propietari de la casa, que segons els veïns és un home d'uns 40 anys que vivia sol. Els seus pares havien mort recentment i tampoc tenia fills. Ara caldrà localitzar algun familiar proper per poder tenir mostres d'ADN que en confirmin la seva identitat.

L'explosió va passar dimecres passat, a dos quarts de set de la tarda, en una casa del carrer Tàrrega de Collbató. Va ser tan forta que es va sentir des de l'altra punta del poble i va afectar cases situades fins a 70 metres del punt de l'explosió.

Una dona de 38 anys va quedar ferida i la van traslladar a l'Hospital de Martorell.

Els equips tècnics van confirmar que la casa no tenia subministrament ni de gas natural ni de propà. Encara s'investiguen les causes de l'explosió, tot i que se sospita que podria haver estat per una combinació química.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut