El carrer de La Orotava on han succeït els fets
El carrer de La Orotava on han succeït els fets

Troben morts a casa seva un matrimoni i els seus fills a La Orotava, a Tenerife

Segons les primeres informacions, no hi ha signes de violència. Tot i això, no es descarta cap hipòtesi.

RedaccióActualitzat

Un matrimoni i els seus dos fills menors d'edat han aparegut morts aquest dilluns a casa seva a La Orotava, a Tenerife, segons ha confirmat la Guàrdia Civil del municipi. Els primers indicis apunten que no hi ha senyals de violència. Totes les hipòtesis, però, es mantenen obertes.

Els agents estan treballant en la casa, on han trobat els cadàvers per recollir més indicis sobre els fets. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions.

Una nota manuscrita amb els cadàvers

La Guàrdia Civil ha trobat una nota manuscrita a l'habitatge. L'alcalde del municipi, Francisco Linares, ha explicat que es desconeix qui va escriure la nota i que, a hores d'ara, no es pot avançar cap hipòtesi.

Linares ha dit que es tracta d'una família molt "normal" i que no hi havia denúncies prèvies per violència de gènere. L'alcalde ha afegit que aquest mateix diumenge la família havia estat en una festa amb els seus fills.

Fa menys d'una setmana, cinc persones també de la mateixa família van morir al municipi de Pau, al sud-oest de França, en un crim múltiple, en aquest cas, amb possible motivació masclista. 

Anar al contingut