Sevilla

Troben morta una dona a Sevilla, presumptament a mans del seu exnòvio

Troben morta a casa seva, a Sevilla, una dona de 33 anys. Tot apunta a un nou cas de violència masclista. La policia busca l'exnòvio de la jove, que és el principal sospitós, i l'última persona amb qui la van veure amb vida. Els fets van passar divendres a la matinada, a casa de la víctima, que vivia amb dues germanes més, en un pis del barri sevillà de Bellavista. L'home amb qui havia sortit temps enrere, un individu argentí de 33 anys, va visitar la jove a casa seva i hi va acabar passant la nit.

Actualitzat
El cadàver el van descobrir les germanes l'endemà al matí, estès al llit. Aparentment no presentava símptomes de violència. Tot i així, l'autòpsia ha revelat que va morir d'asfíxia, encara no se sap amb exactitud de quina manera.

De l'exnòvio no hi ha notícia, de moment. Tan sols se sap que la nit dels fets se'n va anar amb el cotxe propietat de la víctima, que no tenia antecedents per violència domèstica.

Si es confirmés que es tracta d'un nou cas de violència masclista, la víctima seria la vuitena dona morta per aquest motiu a la comunitat andalusa des de l'inici d'any i la número 56 a Espanya.
Anar al contingut