Rescat del cadàver
Rescat del cadàver
Osca

Troben mort un veí de Terrassa que havia desaparegut a Alquézar, a Osca

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest diumenge el cos sense vida d'un home, de 35 anys i veí de Terrassa, que havia desaparegut al municipi d'Alquézar, a Osca.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, al voltant de les 00.30 de diumenge, ha entrat a la central del 062 un avís alertant que un home havia sortit la tarda de dissabte de la casa on es trobava amb la família passant els dies de Setmana Santa. L'home no havia tornat.

És en aquell moment que s'inicien les tasques de recerca per part d'efectius de la Guàrdia Civil de Muntanya i de Seguretat Ciutadana d'Osca, i s'han continuat durant el matí amb mitjans aeris i més personal.

Cap a les 16.30, gràcies a la col·laboració d'uns escaladors que eren a la zona, s'ha localitzat el cos sense vida de l'home. Les causes de la mort estan pendents de determinar per l'autòpsia.

En total, en el dispositiu de recerca han participat unes 30 persones de l'institut armat, gossos de recerca de persones, un helicòpter, Seguretat Ciutadana d'Osca i efectius de Muntanya d'Osca, Jaca, Boltanya i Benasc. També s'ha comptat amb la col·laboració d'una vintena de veïns, l'Ajuntament i de l'alcalde de la localitat, Mariano Altemir.

Anar al contingut