Bagnères-de-Luchon

Troben mort un muntanyenc català al Pirineu francès

Un veí de Terrassa de 36 anys ha aparegut mort a Bagnères-de-Luchon. Es tracta d'un muntanyenc català que havia sortit des d'Osca per fer l'ascensió al pic de Perdiguero, a Benasc, i no havia tornat. El muntanyenc s'hauria estimbat per una paret rocosa.

Actualitzat
Segons la subdelegació del govern, la recerca del muntanyenc va començar després que un germà de la víctima comuniqués al Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil de Benasc que el muntanyenc havia sortit el dia 19 de maig per fer l'ascensió del pic Perdiguero, a Benasc, i no havia tornat.

El cos de la víctima ha estat localitzat entre la neu, possiblement després d'haver-se estimbat per una paret rocosa, segons informa la subdelegació del govern a Osca. El rescat, complicat a causa del mal temps, es va donar per finalitzat la tarda de dissabte passat i va ser dut a terme per membres del PGHM, un equip francès especialitzat en rescats de muntanya.

La família de la víctima està en contacte amb la gendarmeria francesa per traslladar el cadàver a la seva ciutat, segons ha informat la subdelegació d'Osca.
Anar al contingut