Troben mort un excursionista que havia desaparegut dimarts a la vall de Cardós

Actualitzat

El dispositiu de recerca ha trobat aquest dijous el cos sense vida d'un excursionista que havia desaparegut dimarts, al poble d'Estaon, al terme municipal de Vall de Cardós.

L'home, de 54 anys i veí de Sabadell, l'han trobat cap a dos quarts de dotze al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11.

 

 

El dispositiu coordinat pels Bombers de la Generalitat s'ha intensificat aquest matí. Ha comptat amb la mobilització d'onze dotacions i l'helicòpter de rescat dels Bombers de la Generalitat, el GRAE i el Grup caní, 4 patrulles dels Mossos d'Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d'Intervenció a Muntanya. També han participat en la recerca persones voluntàries de la zona.

La víctima, que tenia experiència a la muntanya, estava fent la ruta GR11, un camí que travessa el Pirineu. El buscaven pel vessant del Coll de Jou des d'on es va comunicar per última vegada amb la seva dona dimarts al migdia. Finalment l'han trobat en una zona pròxima al GR11.

Els Mossos d'Esquadra estan efectuant els tràmits judicials pertinents per poder fer l'aixecament de la víctima. L'autòpsia determinarà les causes de la mort.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut