Setcases

Troben mort un excursionista desaparegut des de dilluns a Setcases

Els Mossos d'Esquadra han trobat mort un excursionista que va desaparèixer dilluns a la zona de Setcases. La víctima és Jordi D. S., de 37 anys i veí d'Arenys de Mar. Una patrulla policial n'ha trobat el cos sense vida aquest divendres a la tarda, l'endemà que la família en denunciés la desaparició. Tot apunta que l'home va caure accidentalment per un precipici mentre feia muntanyisme. El cos ha aparegut entre els barrancs de Tirapits i la Marrana i l'han hagut de recuperar amb un helicòpter.

Actualitzat

L'excursionista mort tenia una segona residència a Sant Pau de Segúries, on havia anat durant el cap de setmana amb la seva dona. L'home va decidir quedar-s'hi amb la idea de fer excursions per la zona. Dimarts havia quedat amb uns amics d'Andorra, però no es va presentar a la cita. Els companys, estranyats, van enviar un missatge a la família, que no el va veure fins dijous. En no poder localitzar l'home, en van denunciar la desaparició.

Els equips de rescat es van posar en marxa i van localitzar el cotxe de la víctima a l'aparcament de l'estació d'esquí Vallter 2000. La recerca, infructuosa, s'ha reprès aquest divendres al matí amb un helicòpter, cinc dotacions terrestres dels bombers i tres patrulles dels Mossos.

Anar al contingut