Troben mort un boletaire que havia desaparegut entre Cervelló i Corbera de Llobregat

Els equips de rescat han trobat mort aquest diumenge al migdia un boletaire de 76 anys, Francisco T.S., que havia desaparegut ahir al vespre, segons han explicat els Bombers de la Generalitat. El cadàver s'ha trobat entre les urbanitzacions de Can Paulet, de Cervelló, i Santa Rosa, de Corbera de Llobregat. La recerca ha mobilitzat un dispositiu format per molts efectius de diversos cossos de seguretat. Una parella que també buscava bolets ha estat qui finalment ha trobat el desaparegut cap al migdia.<br><br><br>
Troben mort un boletaire que havia desaparegut entre Cervelló i Corbera de Llobregat
Corbera de Llobregat

Troben mort un boletaire que havia desaparegut entre Cervelló i Corbera de Llobregat

Els equips de rescat han trobat mort aquest diumenge al migdia un boletaire de 76 anys, Francisco T.S., que havia desaparegut ahir al vespre, segons han explicat els Bombers de la Generalitat. El cadàver s'ha trobat entre les urbanitzacions de Can Paulet, de Cervelló, i Santa Rosa, de Corbera de Llobregat. La recerca ha mobilitzat un dispositiu format per molts efectius de diversos cossos de seguretat. Una parella que també buscava bolets ha estat qui finalment ha trobat el desaparegut cap al migdia.


Actualitzat
La Policia Local va alertar els bombers de la desaparició de Francisco P.S., de 76 anys, a les 22.10 hores d'ahir i es va iniciar el dispositiu de recerca a les urbanitzacions de Can Paulet, de Santa Coloma de Cervelló, i Santa Rosa, de Corbera de Llobregat, on l'home va sortir a buscar bolets i on es va trobar estacionat el seu vehicle.

La recerca va acabar la matinada passada sense trobar cap rastre i s'havia reprès a les 10 hores d'avui, quan els bombers disposaven de deu vehicles i un helicòpter.

Els bombers van estar trucant durant la nit d'ahir al desaparegut i, segons ells, el telèfon donava línia, si bé aquest matí apareixia apagat o fora de cobertura.

Abans de sortir a buscar bolets, els bombers aconsellen tenir en compte les previsions del temps, portar roba vistosa per facilitar una possible recerca aèria, estudiar la zona i no esgotar el temps d'activitat. En cas de pèrdua, cal quedar-se quiet i trucar al telèfon únic d'emergències, el 112.