Operatius de recerca de l'home que va desaparèixer mentre navegava amb caiac (ACN)
Operatius de recerca de l'home que va desaparèixer mentre navegava amb caiac (ACN)
Mataró

Troben mort l'home que va desaparèixer mentre anava de Mataró a Blanes en caiac

Els forenses confirmen que es tracta de l'home de 58 anys que els equips de recerca buscaven

Actualitzat

Després de dies de recerca, han trobat a 7 milles al sud de la costa de Blanes  el cos de l'home que va desaparèixer mentre feia la ruta entre Mataró i Blanes en caiac.

Segons han confirmat fonts de Salvament Marítim, el cos l'ha localitzat a les 9.20 un pesquer. Ha donat l'alerta, i els Mossos l'han recuperat a les 10.30. Immediatament després, els equips de rescat l'han traslladat cap al port per identificar-lo.

Els metges forenses han confirmat la identitat de la víctima, l'home de 58 anys que buscaven des del cap de setmana.

L'home va sortir dissabte a primera hora de Mataró amb la intenció d'arribar a Blanes. Les dues poblacions estan separades per una trentena de quilòmetres. A les quatre de la tarda, en veure que no arribava, el germà del desaparegut va donar l'alerta als equips d'emergència, que de seguida es van posar a treballar.

L'endemà, els equips van trobar el caiac a cinc milles mar endins, a l'altura de Malgrat de Mar, sense ningú a dins, però amb el mòbil, la documentació i altres pertinences.

L'home, expert en navegació en caiac i a fer aquest tipus de recorreguts, ja havia fet en diverses ocasions aquesta ruta. A més, va sortir preparat amb neoprè i armilla.

Anar al contingut