Nova York

Troben mort l'actor Heath Ledger

La policia de Nova York ha confirmat la mort de l'actor australià Heath Ledger, un dels protagonistes de "Brokeback Mountain". Ledger, de 28 anys, ha aparegut mort a l'apartament que tenia al barri del SoHo de la ciutat nord-americana. El cadàver de l'actor l'ha trobat la majordoma, que ha avisat els agents. Un portaveu policial ha avançat que investiguen la hipòtesi que Ledger hagi mort a causa d'una sobredosi. La policia ha indicat que han trobat pastilles al costat del llit de l'apartament.

Actualitzat
Heath Ledger va aconseguir una nominació als Oscars com a millor actor protagonista pel paper de cowboy gai a "Brokeback Mountain", però el guardó va anar a parar finalment a Philip Seymour Hoffman per la interpretació de Truman Capote.

L'actor va trencar l'any passat amb la seva companya Michelle Williams, que a la pel·lícula feia de la seva dona i amb qui van tenir una filla.

Altres pel·lícules on va participar són "Monster's Ball" i "The Patriot". Ledger tenia previst treballar al pròxim film sobre Batman, on hagués interpretat el paper de Joker.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut