París

Troben un vehicle que s'hauria utilitzat en el robatori d'armes a França presumptament comès per ETA

La policia francesa continua investigant el robatori de més de 350 pistoles i revòlvers al sud-est del país per determinar-ne amb certesa l'autoria, després que els investigadors apuntin cap a ETA com a hipòtesi més plausible. En les últimes hores, la Gendarmeria ha localitzat un vehicle que s'hauria utilitzat per cometre el robatori. La troballa s'ha fet al departament de Tarn i Garona, i ara l'estan revisant a fons per trobar-hi empremtes i dades genètiques. El Ministeri de l'Interior espanyol, per la seva part, no ha volgut comentar el cas, ja que s'espera a tenir-ne més informació.

Actualitzat

La unitat antiterrorista de la policia francesa investiga el robatori de 300 revòlvers, 50 pistoles i munició, en una empresa d'importació d'armes a la localitat francesa de Vauvert, a prop de Nimes. Els investigadors apunten l'autoria d'ETA com a hipòtesi més plausible, tant pel modus operandi com pel fet que, durant el cop, els assaltants van utilitzar unes manilles robades per la banda terrorista l'any passat. Un grup d'encaputxats que tenien accent castellà va segrestar els familiars del responsable de l'empresa mentre un altre robava les armes. Segons el fiscal de Nimes, el comando estava integrat per almenys cinc persones, entre elles una dona.

Arran de la investigació, la Gendarmeria ha trobat en les últimes hores un vehicle que es podria haver utilitzat per cometre el robatori. La troballa s'ha fet al departament de Tarn i Garona i ara revisen el vehicle a fons per trobar-hi empremtes digitals o dades genètiques.

El govern espanyol està en contacte directe amb París per rebre qualsevol nova informació sobre la pista etarra en aquest robatori.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut