Agents de la policia transporten el cos de l'últim agent que continuava desaparegut. (Foto: EFE)
Agents de la policia transporten el cos de l'últim agent que continuava desaparegut. (Foto: EFE)
La Corunya

Troben els cossos sense vida dels dos policies desapareguts a la Corunya

Els equips de salvament han rescatat aquest dijous els cadàvers dels dos agents de la Policia Nacional que encara estaven desapareguts des que divendres passat van ser arrossegats pel mar quan intentaven auxiliar un jove estudiant eslovac que havia caigut a l'aigua. El jove, de 23 anys, és l'única persona que encara no s'ha trobat i a qui els equips de salvament encara continuen buscant. En el sinistre va morir un tercer policia, el cadàver del qual es va localitzar el mateix divendres, poques hores després de la tragèdia.

RedaccióActualitzat
Els cossos dels agents Rodrigo Maseda, de 35 anys i natural de Burela, i José Antonio Villamor, de 34 i nascut a Friol, s'han localitzat a pocs metres de la platja d'Orzan, a la Corunya. Tots dos cadàvers s'han traslladat al moll d'Oza, al port corunyès, per procedir a la seva identificació i, posteriorment, al Complex Hospitalari Universitari de la Corunya.

Fins al lloc on han trobat els cossos s'han desplaçat el nou cap superior de la policia a Galícia, Jaime Iglesias; l'alcalde de la Corunya, Carlos Negreira, i el tinent d'alcalde de Seguretat en aquest consistori, Julio Flores, així com el delegat del govern a Galícia, Samuel Juárez.

L'incident va passar quan el jove es va tirar a l'aigua de matinada i no en va poder sortir pel mal estat del mar i el fort onatge. Tres policies van anar a auxiliar-lo, però després també van tenir problemes per sortir i van morir al mar. El cos d'un d'ells es va poder localitzar en un primer moment i ara s'han trobat els altres dos agents. L'estudiant eslovac, Tomas Velicky, de 23 anys, continua desaparegut.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut