Indret on han trobat un dels tres cossos. (Foto: Reuters)
Indret on han trobat un dels tres cossos. (Foto: Reuters)
Cleveland

Troben els cossos de tres dones en un barri marginal de Cleveland

Els cossos, que estan en un avançat estat de descomposició i embolicats amb plàstics, els han localitzat els gossos rastrejadors. Tots tres eren al voltant de la casa de Michael Madison, un home de 35 anys que ja va ser declarat culpable d'intent de violació el 2002 i que ha estat detingut. Les autoritats de Cleveland continuen rastrejant la zona amb l'ajuda de voluntaris, ja que es creu que encara hi podria haver una o dues víctimes més.

RedaccióActualitzat
La policia de Cleveland ha trobat els cadàvers de tres dones en un barri marginal d'aquesta ciutat de l'estat nord-americà d'Ohio. L'alerta la van donar els veïns, que feia dies que sentien pudor. Els cossos, que estan en un avançat estat de descomposició i embolicats amb plàstics, els han  localitzat els gossos rastrejadors.

Tots tres eren al voltant de la casa de Michael Madison, un home de 35 anys que ja va ser declarat culpable d'intent de violació el 2002 i que ha estat detingut. Les autoritats de Cleveland continuen rastrejant la zona amb l'ajuda de voluntaris, ja que es creu que encara hi podria haver una o dues víctimes més.

La troballa arriba quan els veïns d'aquesta ciutat estan encara commocionats pel cas de les tres noies segrestades i vexades durant deu anys i alliberades fa poc.
Anar al contingut