Diana Quer va desaparèixer al poble on estiuejava amb la mare i la germana
Diana Quer va desaparèixer al poble on estiuejava amb la mare i la germana
La Corunya

Trobat el mòbil de Diana Quer en una zona portuària a prop del lloc on va ser vista per últim cop

La noia madrilenya està desapareguda des del 22 d'agost

RedaccióActualitzat

Una mariscadora ha trobat en una zona pròxima al port de Taragoña, a la província de la Corunya, el mòbil de Diana Quer, la noia madrilenya desapareguda des del 22 d'agost. Segons fonts de la Guàrdia Civil, la troballa ha esta casual. El telèfon era entre el moll del port i el pont de l'autovia de Barbanza. Aixó és a uns 15 quilòmetres de la localitat on va ser vist per última vegada, A Pobra do Caramiñal, on estiuejava amb la seva mare i la germana petita. 

Aquest és el primer objecte de la desapareguda trobat des que no se sap on és i podria motivar que es torni a rastrejar la ria.  

Previsiblement, el mòbil estarà danyat per l'aigua. Fa un mes, la Guàrdia Civil va activar el telèfon per extreure'n les dades i tenir algun pista sobre els últims moviments de la jove. La noia va ser vista per últim cop de matinada, quan tornava sola a casa després de passar la nit a les festes del poble. 

El senyal del mòbil situa la jove prop de casa seva en el moment de la desaparició. Una de les hipòtesis amb què es treballa és que pugés al vehicle d'algun desconegut després de tornar a casa per canviar-se de roba. La investigació d'aquest cas està sota secret de sumari.

Anar al contingut