El cos s'ha trobat esquarterat al riu Chao Phraya
El cos s'ha trobat esquarterat al riu Chao Phraya
Bangkok

Troben el cos esquarterat d'un veí de les Garrigues en un riu de Bangkok

La policia tailandesa creu que és un cas de segrest, extorsió i assassinat

Fàtima LlambrichActualitzat

L'ambaixada espanyola a Tailàndia ha confirmat aquest matí a una família d'Albi, a les Garrigues, que el cos trobat esquarterat en un riu de Bangkok és el del seu fill.

L'home, de 39 anys, en feia cinc que vivia a Tailàndia i ara treballava de consultor en una companyia telefònica iraniana. La família va denunciar als Mossos d'Esquadra la seva desaparició el dia 2 de febrer.

El dia 19 de gener és l'últim dia que les seves amistats tenen contacte amb ell. Aquell dia va anar al gimnàs amb un amic. Però ja no es va presentar més a la feina; un company de treball va posar-se en contacte amb les amistats per interessar-se perquè la víctima no anava a la feina. Segons fonts properes a la familia, els missatges de whatsapp que reben els amics d'ell a partir d'aquesta data ja els fan sospitar: els deia que se n'anava a una illa i feia unes faltes d'ortografia que impròpies d'ell.

La policia tailandesa els ha confirmat que algú hauria tret diners dels comptes bancaris de la víctima. De fet, els consta també que avui, dijous, haurien intentat treure'n, però no ho han aconseguit perquè els comptes ja estaven bloquejats.

La investigació és competència de la policia tailandesa, que ja ha avançat que preveuen fer detencions en les properes 48 hores. Per ells, és un cas de segrest, extorsió i assassinat.

De moment es desconeix com les autoritats tailandeses han identificat el cadàver, tot i que el ministeri d'Afers Exteriors espanyol diu que ha fet les comprovacions que pertoquen.

 

 

Anar al contingut