Barcelona

Troben el cos d'un home dins d'un cotxe al barri d'Hostafrancs de Barcelona

Investiguen si es tracta d'un veí de Lleida desaparegut des de dilluns

RedaccióActualitzat

Investiguen si el cos trobat a l'interior d'un vehicle, aquest divendres a Barcelona, és el d'un home de Lleida desaparegut des de dilluns.

Els Mossos ja han confirmat que el cotxe que han trobat al carrer Béjar, al barri d'Hostafrancs, és el del desaparegut. Ara els mossos investiguen si el cos és el del propietari del cotxe, un home que va ser vist per última vegada dilluns a Albesa, a la Noguera.

Alguns veïns asseguren que van veure com dilluns dos homes aparcaven el cotxe i marxaven. Els Mossos investiguen si el mort és el mateix propietari del vehicle, que va ser vist per última vegada dilluns a Albesa, a la Noguera.

Però, de moment, la policia ja ha detingut el seu cunyat, una persona molt coneguda a Lleida perquè és el propietari d'una cadena de carnisseries, que aquest dissabte passarà a disposició judicial.

L'avís s'ha rebut cap a les 12 del migdia. L'ha donat el propietari d'un bar, que ha avisat que sortia una forta pudor i regalimava sang d'un cotxe aparcat davant del seu establiment. Alfons Llaveria, propietari del bar, ho ha explicat a TV3:

"Com que els veïns sempre deixen escombraries i he vist un líquid vermell he pensat que era sang de peix, perquè feia tanta pudor... Hi he tirat 5 galledes d'aigua amb lleixiu, però l'olor persistia. He trucat a l'ajuntament perquè ho netegessin. Quan ho han començat a fer, han vist que gotejava sang del maleter. Des del dia 19 segur que estava aquí el cotxe".

Els veïns feia 5 dies que veien el vehicle aparcat al mateix lloc. Es tracta d'un cotxe força nou, un Volkswagen de color gris, que tenia una multa des del dia 19 de juny.

Els Mossos ja han confirmat que es tracta d'un homicidi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut