Nepal

Troben el cos de la catalana Roser Palau, desapareguda al terratrèmol del Nepal

Roser Palau, de 37 anys, estava fent senderisme quan hi va haver el sisme

Actualitzat

S'han complert els pitjors presagis al voltant de la sort de la catalana Roser Palau quan s'ha confirmat que és una de les víctimes mortals del devastador terratrèmol del dia 25 d'abril al Nepal.

Tenia 37 anys i havia anat al país asiàtic a practicar el senderisme a la regió de Langtang. Aquest és un indret molt apreciat per als amants d'aquest esport i atrau cada any molts turistes d'arreu del món. Roser Palau, de Vilassar de Dalt, era una d'aquestes estrangeres i es va veure atrapada per una allau de gel, pedres i fang que va desplomar-se per culpa de la tremolor.

Des del dia del terretrèmol que la seva família no en sabia res i es va posar en contacte amb les autoritats espanyoles per mirar de confirmar l'estat de la noia. Però el govern espanyol no els ho va saber dir. És més, segons la família en un primer moment els van dir que estava localitzada i bé, segons explicava la mare de la víctima en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Ara, el Ministeri d'Exteriors ha confirmat la mort d'una dona espanyola al Nepal, però no ha especificat la identitat.Ha estat segons fonts pròximes a la família que s'ha sabut que es tractava de l'excursionista catalana Roser Palau.

La repatriació del cos es farà tan aviat com sigui possible, segons ha afirmat el ministre José Manuel García-Margallo en un comunicat

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut