L'entrada del domicili de la parella, precintada per la Guàrdia Civil. (Foto: EFE)
El cos de la dona estava amagat al congelador de casa seva. (Foto: EFE)
Saragossa

Troben el cadàver esquarterat d'una dona al congelador de casa seva, a Saragossa

El company de la víctima ha confessat, després d'intentar suïcidar-se a Cantàbria, que havia matat la seva dona. Els forenses investiguen si la cama trobada fa uns dies en un embassament és de la víctima.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil ha localitzat el cos esquarterat d'una dona al congelador de casa seva, en un pis del carrer Leopoldo Romeo de Saragossa. El company de la víctima ha confessat ser l'autor dels fets després d'intentar suïcidar-se a Cantàbria, on està detingut. Segons ha informat l'Institut Armat, la dona tenia 42 anys i l'autor confés de la mort, 57.

Els forenses practiquen ara l'autòpsia al cadàver per saber exactament com va morir la víctima. Al cos li faltaven les cames i els agents sospiten que l'extremitat trobada fa uns dies en un embassament de Pina de Ebro podria pertànyer a la dona, un extrem que hauran de confirmar els especialistes.

La ministra de Sanitat, Ana Mato, ha confirmat aquest nou cas de violència de gènere, que se suma al que hi hagut aquest dimecres a Jerez, on una noia de 21 anys ha mort apunyalada per la seva exparella. Des de principis d'any ja han mort assassinades per la seva parella o exparella 25 dones a tot l'Estat.
Anar al contingut