Els Bombers de la Generalitat treballant per treure el cotxe de l'aigua al port de Barcelona (ACN)
Els Bombers de la Generalitat treballant per treure el cotxe de l'aigua al port de Barcelona (ACN)
Barcelona

Troben el cadàver d'una dona dins d'un cotxe que ha caigut a l'aigua al port de Barcelona

La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies que envolten la caiguda del vehicle en una zona restringida del port, al moll Oest

RedaccióActualitzat

Un cotxe ha caigut a l'aigua cap a les set del matí d'aquest divendres al moll Oest del port de Barcelona. Els submarinistes de la Guàrdia Civil han confirmat que han trobat el cadàver d'una dona a l'interior d'aquest vehicle. Segons fonts del Port, en un primer moment els agents no han detectat el cos per la mala visibilitat, però, quan han retirat el cotxe, han vist que hi havia el cadàver d'una persona.

Ara s'intenten aclarir les causes de la caiguda d'aquest vehicle en una zona restringida del port de la capital catalana. De moment no se sap qui és el propietari del cotxe, per què el vehicle es trobava en aquell lloc ni com ha caigut a l'aigua.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat submarinistes dels Bombers de Barcelona, de la Generalitat i de la Guàrdia Civil i una grua de gran tonatge que ha retirat el vehicle de l'aigua. La policia judicial del Port s'ha fet càrrec de la investigació. Per ara no es descarta cap hipòtesi.

 

 

Anar al contingut