La Sénia

Troben desnodrit i amb hipotèrmia el muntanyenc murcià desaparegut als Ports

Un helicòpter ha localitzat, desnodrit i amb símptomes d'hipotèrmia, el muntanyenc desaparegut des de dimecres passat, dia 6, als Ports de Beseit, una zona muntanyosa enclavada entre Tarragona, Terol i Castelló, han confirmat els Bombers de la Generalitat. L'excursionista, Pedro C. J., de 31 anys i natural de Múrcia, ha estat localitzat per un helicòpter de la Diputació d'Aragó a la zona coneguda com "el barranc de Capatx", entre la font del Teix i el pont de la Guimerana, al municipi de la Sénia, molt a prop de l'Aragó.

Actualitzat
El muntanyenc presentava signes evidents de desnutrició, així com símptomes d'hipotèrmia a causa de les extremes temperatures que s'han registrat aquests últims dies als Ports, i ha estat traslladat a l'hospital comarcal de Móra d'Ebre. El jove, que anava equipat amb telèfon mòbil, menjar i aigua, realitzava una ruta GR-7 pel massís dels Ports, entre el Mont Caro i el refugi de la Font Farrera, on tenia intenció d'arribar dimecres passat.

Es tracta d'un muntanyenc especialitzat la família del qual, en no tenir-ne notícies, en va donar l'avís a la Guàrdia Civil d'Alcanyís (Terol) dissabte passat, dia 9. L'operació de rescat, en la qual han participat l'Equip de Rescat i Intervenció de Muntanya de la Guàrdia Civil i els Bombers de la Generalitat, entre altres efectius, es va iniciar el mateix dissabte.
Anar al contingut