Gironella

Troben el cos de l'home desaparegut al riu Llobregat, a Gironella

Els submarinistes han trobat el cos a la resclosa de Cal Bassacs, a un quilòmetre i mig del lloc on va desaparèixer

RedaccióActualitzat

Troben el cos de l'home desaparegut aquest diumenge al matí al riu Llobregat al seu pas per Gironella. L'home, de 51 anys, va desaparèixer en aquest municipi del Berguedà a prop de la llera del Llobregat, mentre passejava els seus dos gossos per la vora del riu.

Aquest matí, l'equip de submarinistes que l'estava buscant, ha localitzat el cos a la resclosa de Cal Bassacs, al costat d'una antiga fàbrica tèxtil, a un quilòmetre i mig del lloc on l'aigua se'l va emportar. Els submarinistes han pogut començar la recerca un cop s'han tancat les comportes del pantà de la Baells per facilitar la feina.

Una de les hipòtesis és que l'home s'hauria tirat al riu per salvar algun dels seus gossos i hauria estat arrossegat pel corrent, que aquests dies és molt intens. De fet, l'Ajuntament ja va tancar divendres els accessos a la llera del Llobregat per la virulència amb què baixaven les aigües del riu.

En les feines de recerca, hi han participat els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i grups de voluntaris de la Creu Roja, amb vuit gossos especialitzats.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut