Sant Antoni de Calonge

Trobats a Calonge roba i objectes personals de la parella desapareguda fa dotze dies

La troballa ha fet revifar la hipòtesi que van caure al mar fent el camí de ronda, però aquesta tarda s'han suspès les tasques de recerca per mala mar i falta de visibilitat, que reforça

RedaccióActualitzat

Aquest dilluns a la tarda s'han hagut de suspendre les tasques de recerca de la parella desapareguda a la Costa Brava fa 12 dies. La recerca s'havia revifat després que aquest cap de setmana s'han trobat a Sant Antoni de Calonge restes de roba, pantalons, sabates i ulleres, que, segurament, són d'ells. Els objectes han aparegut entre les roques i sota l'aigua, en una franja de costa situada entre les platges de Roques Planes i Torre Valentina, i és en aquest punt on s'ha intensificat la recerca aquest dilluns. 

Demà dimarts es reprendrà la recerca. Ja al matí, la boira ha fet endarrerir unes hores la represa dels treballs. Hi són els Mossos, amb equips submarins i un helicòpter, i han demanat el suport de Salvament Marítim i bombers. La troballa fa témer el que seria més probable: que quan feien a peu un tram del camí de ronda de la Costa Brava tinguessin algun accident i caiguessin tots dos a l'aigua, en uns dies que va haver-hi tempesta i mala mar.

No van arribar a l'hotel que tenien reservat

Els desapareguts són una parella de 37 i 36 anys, d'origen alemany i que viuen a Barcelona, que tenien una reserva en un hotel de Palamós pel dijous 13 d'octubre, però mai hi van arribar. El cotxe que havien llogat per una setmana de vacances a la Costa Brava el van trobar al carrer Vall d'Aro de s'Agaró, i per això la recerca va començar allà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut