Vacarisses

Trobats sans i estalvis quatre nens perduts a Vacarisses

Els bombers de la Generalitat han localitzat aquest diumenge al matí, sans i estalvis, els quatre nens que buscaven des de dissabte al vespre al terme municipal de Vacarisses, al Vallès Occidental. Es tracta de 3 germans, dues nenes de 4 i 7 anys i un nen de 10, i un altre amic de 7 anys que van sortir, tot sols, a fer un tomb per la zona coneguda com la Creu de Ventaiol.

Actualitzat
L'alerta la van donar els pares cap a les nou del vespre, en veure que no tornaven, i immediatament es va muntar un ampli dispositiu de recerca amb 30 vehicles dels bombers, policia local, patrulles de veïns del poble i equips de Protecció Civil.

Amb la sortida del sol, aquest diumenge al matí s'hi havia incorporat un helicòpter, fins que a les nou del matí els han localitzat.

Els nens van comprar llaminadures per passar la tarda. Quan es va fer fosc, en veure que no trobaven el camí, van decidir dormir sota un arbre. Aquest diumenge al matí els han trobat quan tornaven a casa.

Els metges han dit que estan perfectament i que no tenen cap lesió. Fins i tot han destacat l'excel·lent estat d'ànim dels nens, perquè no han parat de riure i fer bromes per l'experiència, que han viscut com una aventura.
Anar al contingut