Can Oriol, una de les zones on han treballat els equips de recerca
Can Oriol, una de les zones on han treballat els equips de recerca
Rubí

Trobat sense vida el cos d'un home durant una recerca a Rubí

Podria ser l'home de 74 anys que es buscava, des de feia una setmana, però caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per confirmar-ne la identitat

RedaccióActualitzat
Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquesta tarda en una zona forestal de Rubí el cos sense vida d'un home. Segons els Mossos d'Esquadra, hi ha indicis que apunten que podria ser l'home de 74 anys que es buscava, entre Rubí i Sant Cugat, des de feia una setmana, però caldrà esperar els resultats d'una autòpsia per confirmar-ne la identitat. No hi ha indicis de mort violenta.

Cap a les 15.00 hores d'aquest dissabte un helicòpter dels Bombers amb una unitat del Grup d'Actuacions Especials ha albirat el cos en una zona de bosc de Rubí coneguda com "El Pinar", entre el club de golf i la carretera C-1413A.

El dispositiu dels Bombers ha coordinat la recerca que s'ha fet aquest dissabte en l'entorn natural, sumant-se així a la recerca dels Mossos d'Esquadra, a petició seva.

Els Bombers ha activat un helicòpter de rescat, una unitat de GRAE per aire i una per terra i cinc vehicles terrestres.

Han treballat en la zona de Can Oriol, Penjallops i Can Camps de Rubí i a la urbanització Can Barata i del club de golf dins el terme municipal de Sant Cugat del Vallès.

En la recerca han participat també tres patrulles i un helicòpter dels Mossos d'Esquadra, efectius de Protecció Civil, unitats de la Policia Local de Rubí, membres de les ADF de Sant Cugat i de la Federació d'ADF del Vallès Occidental, així com persones voluntàries.

Anar al contingut