Trinitat i Tobago es classifica per primera vegada a la història per al Mundial

La selecció de Trinitat i Tobago s'ha classificat per al Mundial d'Alemanya per primera vegada a la història. El combinat caribeny, que entrena l'exentrenador del Reial Madrid Leo Benhakker, ha guanyat per 1-0 a Bahrain. A l'anada, el resultat va ser d'empat a un.

Ambient de gala a l'Ali Smi Yen d'Istanbul per veure si Turquia era capaç de remuntar a Suïssa el 2-0 encaixat a l'anada. Els aficionats turcs, però, s'han quedat muts al minut 2, quan l'àrbitre ha assenyalat penal a favor de Suïssa, un penal que ha transformat Alexander Frei. Però Turquia s'ha refet i ha aconseguit aixecar el marcador. Primer ha estat Tuncay Sanli qui ha aconseguit el gol de l'empat en el minut 24, i abans d'arribar a la mitja part Hakan Sakur ha marcat el 2-1 que deixava les portes obertes a la remuntada. Només començar la segona part ha arribat el tercer dels turcs. L'ha fet Necati Ates, de penal. Però les esperances dels turcs s'han esvaït quan Marco Streller ha fet el 3-2 a sis minuts del final, en culminar una bona acció de contraatac. Turquia encara ha tingut temps de fer el quart mitjançant Sanli, un gol, però, que no ha servit de res. Suïssa, doncs, al Mundial (4-2).