Barcelona

Trias vol convertir Barcelona en la capital logística del Mediterrani

Xavier Trias vol ser alcalde de Barcelona, però també president de l'àrea metropolitana per convertir la ciutat en la capital logística del Mediterrani. Des de l'aeroport de Barcelona, Trias ha defensat el potencial econòmic d'aquest centre logístic i les dificultats que comporta dependre de Madrid en la seva gestió. El temps, ha dit, és vital per no perdre competitivitat.

Actualitzat
I, ahir al vespre, el president de Convergència, Artur Mas, va passar de l'escridassada per les retallades que impulsa el seu govern a l'ovació més entregada quan entrava al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Suport als alcaldables del Garraf i especialment a la candidata de Vilanova, Neus Lloveras, que intentarà acabar amb el tripartit que governa la ciutat des de fa 12 anys. I posant com a exemple la capital del Garraf, Mas ha demanat a militants i simpatitzants un esforç extra fins al dia 22.

Artur Mas va parlar del difícil moment financer que passen els ajuntaments i que ara, a paper seu, ha de ser no posar traves als emprenedors.


Anar al contingut