Barcelona

Trias respon a la Junta Electoral: "Continuaré fent la vida normal d'alcalde"

Assegura que acata la decisió de la Junta Electoral però troba "curiós que altres es puguin estar explicant tot el dia" i ell no

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció per CiU, Xavier Trias, respon a la Junta Electoral. Assegura que mantindrà la seva agenda per les properes setmanes i que seguirà "fent la vida normal d'un alcalde que ho compagina amb una situació electoral".

"Acatem tot el que ens digui la Junta Electoral, però no deixaré de fer les coses que faig normalment."

Trias ha lamentat les denúncies contra ell presentades davant la Junta Electoral pel PSC, el PP i la CUP, i ha afirmat, amb ironia, que "és curiós que altres puguin anar per aquí tot el dia dient el que sigui i nosaltres no", en referència als candidats a l'alcaldia dels altres partits.

El candidat de CiU fins i tot ha bromejat amb la situació. Durant l'exhibició d'un espot de precampanya ha puntualitzat: "Avui no faig d'alcalde, avui faig de Xavier Trias, avui estic de Convergència i Unió."

La Junta Electoral ha donat la raó als tres partits que van denunciar l'alcalde per haver fet actes "no permesos" en període electoral.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut