Barcelona

Trias diu que la permissivitat ha convertit Barcelona en la "gran capital" dels antisistema

Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona han criticat la permissivitat que, al seu parer, mostra el consistori i la Generalitat cap a aquests grups radicals. El líder municipal de Convergència i Unió, Xavier Trias, ha assegurat que "durant massa anys s'ha flirtejat amb aquests col·lectius", en referència als violents que van protagonitzar els greus aldarulls al centre de Barcelona. Trias assegura que aquesta permissivitat ha suposat "un efecte crida" i ha acabat fent que la ciutat de Barcelona sigui considerada "una gran capital d'aquest tipus de gent".

Actualitzat
En el mateix sentit s'ha pronunciat Alberto Fernández Díaz, líder del Partit Popular de Barcelona. Per Fernández Díaz, cal "analitzar per què a Barcelona han arrelat aquests grups radicals antisistema i okupes que practiquen la coacció i la intimidació en el seu llenguatge. El líder popular ha apuntat directament l'Ajuntament i la Generalitat i els ha acusat de tenir "complexos" i de "falta de fermesa".

D'altra banda, la portaveu d'Esquerra Esther Capella ha criticat el fet que Hereu no rebés cap resposta quan va intentar contactar amb el conseller d'Interior en el moment que es van produir els incidents. Per Capella, això denota falta de coordinació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut