Barcelona

Trias defensa la innocència de l'extresorer Viloca

RedaccióActualitzat

El president del Grup Municipal Demòcrata a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha defensat l'extresorer de Convergència Andreu Viloca, a qui ha qualificat de persona "absolutament honrada i honesta". Trias ha mostrat la seva plena confiança en la innocència de Viloca.

En una entrevista al programa "El Suplement", de Catalunya Ràdio, l'endemà que es fes pública una part del sumari d'aquest cas, Trias ha negat els fets descrits al sumari del cas 3%, i ha recordat que, per ara, són "sospites que s'hauran de demostrar":

"Que Convergència hagi demanat diners a persones i entitats per finançar el partit, segur, però el que Convergència no ha fet mai, mai, mai és rebre diners a canvi; d'això n'estic convençut."

Trias ha carregat durament contra la gestió de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Considera que ha aconseguit els efectes contraris de tot el que havia promès, i ha citat l'increment del preu del lloguer de l'habitatge en un 15 per cent, o l'excessiva permissivitat amb el top manta. A més, ha acusat Colau de practicar polítiques sectàries.

Xavier Trias ha valorat positivament que l'Ajuntament s'hagi adherit al Pacte Nacional pel Referèndum, perquè això suposa que Barcelona té una posició conjunta pel que fa al dret a decidir.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut