Triana Martínez durant la declaració d'aquest dimecres (EFE)
Triana Martínez durant la declaració d'aquest dimecres (EFE)
Lleó

Triana Martínez admet que la seva mare li va dir que volia matar Isabel Carrasco

Durant el judici, la filla de Montserrat González ha explicat que la presidenta de la Diputació de Lleó no li va donar la plaça en la institució que havia convocat per a ella perquè va rebutjar les propostes sexuals que li feia la dirigent del PP

RedaccióActualitzat

La filla de l'autora confessa del crim de la presidenta de la Diputació de Lleó, Triana Martínez, ha reconegut que la seva mare, Montserrat González, li havia dit que volia matar Isabel Carrasco. Ho ha admès aquest matí, durant el judici. En la sessió d'avui, Triana Martínez, que també està acusada, ha afirmat, a preguntes del fiscal, que la seva mare li va dir "en una ocasió" que volia matar Carrasco, i ha reconegut que li va demanar que busqués armes amb aquest objectiu. "Al cap d'uns dies, però, jo vaig parlar amb ella i li vaig dir que no podia fer això", ha afegit la filla de Montserrat González.

Triana Martínez també ha explicat que la víctima li va fer propostes sexuals que ella va rebutjar i per això es va quedar sense feina: "Es va acostar i em va fer un petó. Jo em vaig sentir malament. Volia marxar però ella em va dir: 'Tranquil·la, vine, que vull estar amb tu, que m'agrades, no passa res'. Però quan va veure que sortia, em va dir: 'Pensa-t'ho bé que ja han sortit les bases de la teva plaça i si et quedes tens molt a guanyar'."

La mare, Montserrat González, va dir ahir que és l'única responsable de l'assassinat -el 12 de maig del 2014- i va exculpar la seva filla i la tercera acusada, la policia local Raquel Gago, que ha de declarar aquesta tarda. La principal acusada per la mort de Carrasco ha dit que no es penedeix del crim i que ho va fer perquè la dirigent del PP feia anys que estava fent la vida impossible a la seva filla i "ho seguiria fent".

Anar al contingut