La Policia Nacional ha detingut 21 persones acusades de participar en aquesta baralla el 21-O
La Policia Nacional ha detingut 21 persones acusades de participar en aquesta baralla el 12-O
Barcelona

Detingudes 21 persones per la baralla amb cadires al Zurich de Barcelona el 12-O

La Policia Nacional ha fet 14 detencions a Madrid i 7 a Barcelona

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut aquesta nit 21 persones, la majoria de les quals integrades en grups d'ultradreta vinculats a grups radicals d'aficionats a clubs de futbol

Els detinguts, que ja han quedat en llibertat provisional després de declarar davant del jutge, són els suposats autors de la baralla d'aquest 12 d'octubre a la plaça de Catalunya de Barcelona en què es van llançar taules i cadires de la terrassa del cafè Zurich.

En concret, el jutge els acusa d'un delicte de desordres públics i d'un altre de baralla tumultuària. Catorze de les detencions s'han fet a Madrid, i set més a Barcelona. La majoria dels detinguts tenen entre 20 i 40 anys. 

 

La baralla va passar quan ja havia acabat la manifestació multitudinària amb motiu del Dia de la Hispanitat que havia convocat Societat Civil Catalana, que es va desmarcar d'aquests fets violents. Un agent de la Guàrdia Urbana va resultar ferit. 

Entre els detinguts aquesta nit hi ha integrants històrics d'Ultrasur, el grup radical d'aficionats al Reial Madrid, que ja havien participat en altres actes violents semblants. 

La investigació continua oberta i la Policia Nacional no descarta que hi hagi més detencions.

Anar al contingut