El regidor de Serveis de l'Ajuntament de Vic, Toni Serrat, i el director de la Fundació puntCat, Santi Ribera, durant la presentació de 'L…
El regidor de Serveis de l'Ajuntament de Vic, Toni Serrat, i el director de la Fundació puntCat, Santi Ribera, durant la presentació de 'La Gira del .cat', aquest dilluns al matí. (ACN)
Vic

Tret de sortida a Vic d'una iniciativa per estendre el domini .cat a les empreses del país

ACN Vic.-Aquest dilluns ha arrencat a Vic 'La Gira del .cat', una iniciativa de la Fundació puntCAT i Cap Empresa Sense Web amb l'objectiu d'impulsar el domini .cat a les empreses del país. El director de la Fundació puntCat, Santi Ribera, ha assenyalat que adquirir el domini .cat suposa per les empreses un benefici "directe", "perquè si tens un web en català, el .cat millora molt el posicionament de la pàgina als buscadors". La iniciativa proposa a les companyies, tant a les pimes com a les més grans, que es puguin sumar a la comunitat catalanoparlant de la xarxa gràcies a condicions especials i més competitives, o si no tenen web, facilitar-los-en un. Segons Ribera, dels 600.000 llocs web amb continguts en català, només 100.000 disposen actualment de l'extensió .cat.

Actualitzat

(ACN) Aquest dilluns ha arrencat a Vic 'La Gira del .cat', una iniciativa de la Fundació puntCAT i Cap Empresa Sense Web amb l'objectiu d'impulsar el domini .cat a les empreses del país. El director de la Fundació puntCat, Santi Ribera, ha assenyalat que adquirir el domini .cat suposa per les empreses un benefici "directe", "perquè si tens un web en català, el .cat millora molt el posicionament de la pàgina als buscadors". La iniciativa proposa a les companyies, tant a les pimes com a les més grans, que es puguin sumar a la comunitat catalanoparlant de la xarxa gràcies a condicions especials i més competitives, o si no tenen web, facilitar-los-en un. Segons Ribera, dels 600.000 llocs web amb continguts en català, només 100.000 disposen actualment de l'extensió .cat.

Anar al contingut