Susqueda

Dues dones i un nadó moren en un accident de trànsit a Susqueda

Al cotxe hi viatjaven set persones de la mateixa família, tot i que tenia capacitat per a cinc places

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort aquest dimarts al vespre en un accident de trànsit a Susqueda. Les víctimes són una dona de 31 anys, la seva mare de 50 anys i una filla petita d'un any. La dona, a més, estava embarassada.

L'accident ha passat quan el vehicle en què viatjaven, un Opel Vectra, ha sortit de la via, a prop del santuari del Coll, en una carretera asfaltada que envolta el pantà de Susqueda i que en el moment del sinistre estava mullada. El vehicle ha fet diverses voltes de campana i ha quedat de cap per avall.

Al cotxe, hi anaven set persones de la mateixa família, tot i que era de cinc places i no duia cap sistema de retenció infantil. De les altres quatre persones que hi havia, el conductor i tres nenes de 3, 8 i 10 anys, han resultat ferits. Una de les nenes, la més petita, i que en el moment de l'accident estava asseguda sobre la seva germana de 8 anys, es troba en estat greu i ha estat traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Tots els ocupants són veïns de Salt, excepte la dona de 50 anys, de la Pobla de Mafumet.

Fins al lloc dels fets, s'hi ha desplaçat el conseller d'Interior. Jordi Jané ha recordat la importància de les normes de trànsit i els mecanismes de seguretat:

"En un cotxe de cinc places hi viatjaven set persones: quatre nenes d'entre 1 i 10 anys. Cap mecanisme de retenció infantil. Una nena d'un any ha mort i estava asseguda sobre la falda de la mare embarassada, que també ha mort. I l'altra nena de 3 anys estava asseguda sobre la seva germana de 8 anys. I això ens ha de fer pensar que les normes de trànsit, els mecanismes de retenció infantil, estan pensats per la seguretat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut